<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Home > Werkwijze

Ons 5-stappenplan

Senzup werkt volgens een duidelijk stappenplan, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Tijdens het hele proces sta jij als klant in het middelpunt, zodat we zeker weten dat je tevreden bent.

 

1

Oriëntatie

Op deze site vind je alle informatie over onze producten en werkwijze. Voor meer informatie en inspiratie nodigen wij je uit om de brochure gratis aan te vragen. Vervolgens maken wij graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek je wensen te bespreken.

2

Afspraak bij jou thuis of in de showroom

Omdat iedereen uniek is, willen wij graag met je in contact komen om samen naar de beste oplossing te zoeken. Veel klanten kiezen voor het gemak van een afspraak thuis. Hier kun je in je eigen omgeving kennismaken met Senzup. Als je liever naar onze showroom komt, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Afspraak maken voor badkamer
Badkamer offerte
3

Plan en offerte

Als we samen tot de ideale oplossing zijn gekomen voor jouw vraag, dan maken we eerst een vrijblijvende offerte inclusief technische tekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

4

Materialen en kleuren

De meeste producten van Senzup zijn te krijgen in verschillende soorten. Samen gaan we op zoek naar de materialen en kleuren die passen bij jouw smaak.

Badkamer realisatie
5

Realisatie en oplevering

Om het jou zo comfortabel mogelijk te maken, plannen wij de realisatie in een zo kort mogelijke tijd. Zo kun je weer snel gebruik maken van je douche en badkamer. De meeste badkamer oplossingen zijn al binnen 1 dag klaar.

Gratis brochure

Wil je onze producten en oplossingen nog eens rustig bekijken? Vraag dan onze gratis brochure aan.

bad brochure

Heb je vragen?

Als je nog vragen hebt over één van onze producten bel dan 0800 ~ 0468 of stuur mij een bericht.

We begrijpen onze klanten
Persoonlijk familiebedrijf
Service en advies op maat
Wens van de klant staat voorop
Eigen montage team